ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Ε.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Θεσσαλονίκη, 13 Ιουνίου 2024

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι το Σάββατο (15/06/2024) και την Κυριακή (16/06/2024) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Εγνατίας και Κ. Καραμανλή του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

Το Σάββατο (15/06/2024) θα εκτελεστούν εργασίες:

– Στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Eγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου.

– Στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί των οδών Εγνατίας και Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο αριστερό μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας.

Την Κυριακή (16/06/2024) θα εκτελεστούν εργασίες:

– Στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος της οδού Eγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου.

– Στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος της οδού Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί των οδών Εγνατίας και Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο δεξιό μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Γ’ Σεπτεμβρίου και Εγνατίας με Καυταντζόγλου θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

ΠΗΓΗ

Νεότερη Παλαιότερη