ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΤΕΚΝΩΝ (ΑΜΕΑ) ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΣ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ


    1. Σας γνωρίζουμε ότι, εγκρίνεται η οικονομική επιδότηση για παραθερισμό σε ειδικές ιδιωτικές κατασκηνώσεις των τέκνων, Μελών του Παραρτήματος που υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία.

    2. Η επιδότηση καθορίζεται στο ποσό των 58,80 € ημερησίως, συμπεριλαμβανομένων όλων των επιβαρύνσεων για παραθερισμό μέχρι 15 ημέρες, ήτοι το μέγιστο ποσό επιδότησης ανα τέκνο θα ανέλθει στα 882,00€. Οι δικαιούχοι επιδότησης δύναται να λάβουν προκαταβολή μέχρι τα ¾ του ποσού, με την προσκόμιση μιας Προσωπικής Αναφοράς και τον Αριθμό Λογαριασμού IBAN στο ΚΤΣ Αθηνών. Τηλ Επικοινωνίας 210 655 2516.

    3. Υπενθυμίζεται ότι το δικαιούμενο επιδότησης προσωπικό, μετά τον παραθερισμό των τέκνων τους απαιτείται να υποβάλλει στην έδρα της ΕΑΑΣ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

        α. Φ/Α τιμολογίου της ειδικής κατασκήνωσης ή εξοφλητική απόδειξη αυτού, σε περίπτωση έκδοσης επι πιστώσει τιμολογίου.

        β. Φ/Α βεβαίωσης από την ειδική κατασκήνωση, στην οποία να αναγράφονται τα στοιχεία της, τα ονοματεπώνυμα των τέκνων που παραθέρισαν καθώς και η χρονική διάρκεια του παραθερισμού τους,

        γ. Φ/Α υπεύθυνης δήλωσης του δικαιούχου, στην οποία να βεβαιώνεται το ονοματεπώνυμο των τέκνων, η ονομασία του φορέα διοργάνωσης του κατασκηνωτικού προγράμματος, καθώς και η χρονική διάρκεια παραθερισμού τους.

    4. Διευκρινίζεται ότι τα πρωτότυπα δικαιολογητικά απαιτείται να τηρηθούν από τους δικαιούχους, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως επίσημα δικαιολογητικά για τη διενέργεια της γενόμενης δαπάνης προς το αρμόδιο ΚΤΣ.

    5. Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση θα ενημερωθούν είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω mail για το αν είναι κανονικοί ή (διαζ) αναπληρωματικοί.
Νεότερη Παλαιότερη