ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε από την εταιρεία "Δ. Μασούτης ΑΕ" μετά από ενέργειες του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης, έκπτωση 5% στα μέλη του Παραρτήματος μας.

1.Παρακαλώ για την υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο εκπτωτικό πρόγραμμα της εταιρείας ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. από τα μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης, μέχρι και 14 Ιουνίου 2021.

2.Γνωρίζετε ότι νέα στοιχεία μελών θα υποβληθούν εκ νέου, περίπου αρχές Σεπτεμβρίου 2021

3.Απαραίτητες προϋποθέσεις για ένταξη στο υπόψη εκπτωτικό πρόγραμμα είναι:

α. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο email: eaasprosfores@gmail.com

με θέμα «Αίτηση Ένταξης στην Προσφορά ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.» με επισύναψη των παρακάτω αρχείων :

(1) Αίτηση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, σύμφωνα με το υπόδειγμα της αίτησης που υπάρχει στο τέλος του συνημμένου εγγράφου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης

(2) Φωτογραφία των 2 όψεων της ταυτότητας ΕΑΑΣ-Κάρτας Μελών οικογενείας Αποστράτων Αξιωματικών.

(3) Φωτογραφία των 2 όψεων της «κάρτας Μασούτης».

β. Η κατοχή ταυτότητας ΕΑΑΣ και «κάρτας Μασούτη» με ακριβώς ίδια στοιχεία κατόχου (ονοματεπώνυμο).

4.Σε περίπτωση ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ αποστολής ηλεκτρονικά των παραπάνω, να αποστέλλονται αυτά με Courier (ταχυμεταφορική εταιρεία) στην Δνση ΕΑΑΣ/Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Νικηφόρου Φωκά 1Α τκ:54621(παρακαλώ πρωινή ώρα παράδοσης και εξασφάλιση ότι θα παραδοθούν μέχρι και 14 Ιουνίου 2021) ή να παραδίδονται ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ, κατόπιν ραντεβού που θα έχει καθορισθεί τηλεφωνικά στα τηλ.2310-276286 ή 2311-825642 (Γραμματεία ΕΑΑΣ/Παραρτήματος Θεσ/νίκης).

5.Αιτήσεις θα ληφθούν υπόψιν μόνο εφόσον υποβληθούν στο παραπάνω email ή με τους προαναφερθέντες τρόπους (διευκρινίζεται ότι δεν θα ληφθούν υπόψιν αιτήσεις που θα αποσταλούν στο Facebook με την εφαρμογή Messenger ή σε οποιοδήποτε άλλο email ή με τυχόν άλλο τρόπο)


Πατήστε εδώ για να εμφανίσετε το σχετικό έγγραφο.

Νεότερη Παλαιότερη