ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΣ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

    1. Σας γνωρίζουμε ότι, εγκρίνεται η οικονομική επιδότηση για παραθερισμό σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις των τέκνων, Μελών του Παραρτήματος που υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία.

    2. Η επιδότηση αφορά κατασκηνώσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέσω του οργανισμού CLIMS, για το σύνολο των εν αποστρατεία Αξκών που εξέφρασαν επιθυμία.

    3. Συναφώς επι του ποσού και της καταβολής της επιδότησης υπενθυμίζονται τα παρακάτω:

        α. Το μέγιστο ποσό της επιδότησης ανέρχεται στα 350 € ανά τέκνο.

        β. Οι δικαιούμενοι επιδότησης, μετά τον παραθερισμό των τέκνων τους, απαιτείται να υποβάλουν στην έδρα της ΕΑΑΣ, (Χαριλάου Τρικούπη 18 Α ΤΚ 10679 ή στο email: eaasgrammateia@gmail.com, ανυπερθέτως μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 24, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

            (1) Φ/Α της εξοφλητικής απόδειξης του κατασκηνωτικού προγράμματος ή της ειδικής κατασκήνωσης.

            (2) Φ/Α βεβαίωσης στην οποία να αναγράφονται τα στοιχεία του φορέα διοργάνωσης του κατασκηνωτικού προγράμματος το/τα ονοματεπώνυμο/α του/των τέκνου/των που παραθέρισαν, καθώς και η χρονική διάρκεια του παραθερισμού τους.

            (3) Φ/Α υπεύθυνης δήλωσης του δικαιούχου, στην οποία να βεβαιώνεται το ονοματεπώνυμο των τέκνων, η ονομασία του φορέα διοργάνωσης του κατασκηνωτικού προγράμματος, καθώς και η χρονική διάρκεια παραθερισμού τους.

        γ. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν πραγματοποιηθεί παραθερισμός εγκεκριμένου τέκνου σε παιδική κατασκήνωση, ο γονέας να υποβάλει άμεσα υπεύθυνη δήλωση στη Γραμματεία της ΕΑΑΣ στην οποία να βεβαιώνεται η μη συμμετοχή στην εν λόγω δράση θέματος, προκειμένου η κενή θέση να πληρωθεί από τέκνο αναπληρωματικού δικαιούχου.

    4. Διευκρινίζεται ότι τα πρωτότυπα δικαιολογητικά απαιτείται να τηρηθούν από τους δικαιούχους, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως επίσημα δικαιολογητικά για τη διενέργεια της γενόμενης δαπάνης προς το αρμόδιο ΚΤΣ.

    5. Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση θα ενημερωθούν είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω mail για το αν είναι κανονικοί ή (διαζ) αναπληρωματικοί.

Νεότερη Παλαιότερη