ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ/ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ


Εν όψει της έναρξης των παραθερισμών των μελών του Παραρτήματος στα ΚΑΑΥ Νέας Φώκαιας και Αγίας Τριάδας, αναρτούμε όπως παρακάτω, τα έντυπα Ακύρωσης και Αποδοχής/Απόρριψης παραθερισμού.


Σε περίπτωση που κάποιο μέλος έχει επιλεγεί για παραθερισμό και επιθυμεί να τον ακυρώσει, επιλέγει και συμπληρώνει το έντυπο Ακύρωσης παραθερισμού.

Σε περίπτωση που πρόκειται για αναπληρωματικό μέλος, το οποίο ειδοποιείται από το Παράρτημα να καλύψει κενό το οποίο προκύπτει από ακύρωση άλλου μέλους, τότε επιλέγει και συμπληρώνει το έντυπο Αποδοχής/Απόρριψης παραθερισμού, στο οποίο αναγράφει το αν αποδέχεται ή απορρίπτει τον παραθερισμό του.

Σε κάθε περίπτωση, η ακύρωση παραθερισμού του μέλους, θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια (1) εβδομάδα πριν την έναρξη της παραθεριστικής περιόδου στην οποία έχει επιλεγεί, προκειμένου να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος επικοινωνίας με τα αναπληρωματικά μέλη, αλλά και υποβολής των μεταβολών στο αρμόδιο Τμήμα του Σχηματισμού (Γ΄ΣΣ/Β3).

Τα αιτήματα ακύρωσης/αποδοχής παραθερισμού, μπορούν να υποβληθούν είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία του Παραρτήματος – είτε ηλεκτρονικά στο E-mail: kaayeaasthess@gmail.com
Υπενθυμίζουμε ότι με την υποβολή της αίτησης ακύρωσης του παραθερισμού, το μέλος θα λάβει 20 μόρια αναμονής για το τρέχον έτος. Αντίστοιχα, από το αναπληρωματικό μέλος που θα αποδεχθεί τον παραθερισμό, θα αφαιρεθούν 10 μόρια.

Οι προσθαφαιρέσεις μορίων (ακύρωσης ή αποδοχής παραθερισμού) θα ισχύσουν την περίοδο υποβολής αιτήσεων του επομένου έτους (2025).

Το Παράρτημα λαμβάνει από το Γ΄ΣΣ/B3 μετά τη λήξη των παραθερισμών κάθε έτους, συγκεντρωτικές καταστάσεις με το προσωπικό το οποίο παραθέρισε στα ΚΑΑΥ Νέας Φώκαιας και Αγίας Τριάδας και ενημερώνει το αρχείο του σύμφωνα με αυτές.
Νεότερη Παλαιότερη