EΠΕΤΗΡΙΔΕΣ MΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ AΙΤΟΥΝΤΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ


Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων παραθερισμού σε ΚΑΑΥ από τα Μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής για το έτος 2024, κοινοποιούμε τις επετηρίδες μοριοδότησης των αιτούντων ανά ΚΑΑΥ (ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ), κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης (από τα περισσότερα προς τα λιγότερα μόρια).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραπάνω πίνακες, αφορούν ΜΟΝΟ τη μοριοδότηση κι όχι τους παραθερισμούς, καθώς η ικανοποίηση ή (διαζ) μή της αιτήσεως παραθερισμού, εξαρτάται από πολλαπλούς παράγοντες (συνολικός αριθμός μορίων, προτεραιοποίηση επιθυμίας των σειρών παραθερισμού, διαθέσιμες θέσεις ανά παραθεριστική περίοδο για την Γενική και Ειδική Κατηγορία κλπ.).

Υποβολή ενστάσεων επί της μοριοδότησης, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail) kaayeaasthess@gmail.com, από σήμερα, Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 μέχρι και τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024.

Παρακαλούνται τα Μέλη να ανατρέξουν στον αντίστοιχο πίνακα, σύμφωνα με το ΚΑΑΥ το οποίο έχουν δηλώσει στην αίτηση παραθερισμού τους, δηλαδή αν το Μέλος έχει αιτηθεί παραθερισμό στο ΚΑΑΥ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ, θα πρέπει να ανατρέξει για ενημέρωση στην επετηρίδα μοριοδότησης του αντίστοιχου ΚΑΑΥ.

Μετά την εξέταση των ενστάσεων, εκτιμάται  ότι από την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, θα ξεκινήσει η διαδικασία καταρτισμού των Πινάκων Παραθερισμού για κάθε ΚΑΑΥ, ο οποίος και θα κοινοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024.

Για να δείτε τους πίνακες μοριοδότησης καθώς και τις αιτήσεις που απορρίφθηκαν κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους, παρακάτω:



Νεότερη Παλαιότερη