Ετήσιος χορός του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στη ΛΑΦΘ

Αγαπητά μέλη μας και φίλοι του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσ/νίκης-Χαλκιδικής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι ο Σύνδεσμος μας στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί,θα διοργανώσει ετήσιο χορό το Σάββατο 9 Μαρτίου και από ώρα 8μμ στην ΛΑΦΘ Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τιμών της Λεσχης ένας ιδανικός χώρος όπου θα υπάρχουν μεγάλα τραπέζια (ροτόντες)  των 8 ατόμων ώστε να υπάρχει άνεση για εσάς και την παρέα σας.

-Το μενού θα περιλαμβάνει: ( Σαλάτα εποχής διάφορες αλοιφές , Μιξ κρεατικών με ρύζι και πατάτες για το κυρίως πιάτο ,κρασί -αναψυκτικά καθώς και γλυκό)

-Ζωντανή μουσική - Χορός

Ολα τα παραπάνω στην προνομιακή τιμή πρόσκλησης των 12 Ευρώ ανά άτομο.

Οι Προσκλήσεις θα τεθούν  σε διάθεση  από Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 και θα μπορείτε να τις προμηθευτείτε είτε από τα γραφεία της Ενώσεως (Νικηφόρου Φωκά 1), είτε από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Ενώσεως μας.

Προς διευκόλυνση σας και λόγω της ζήτησης που θα υπάρξει μπορείτε να κάνετε την τηλεφωνική σας  κράτηση και στο γνωστό  τηλέφωνο της Γραμματείας (2310-276286) με την προυπόθεση ότι θα έχετε προμηθευτεί τις προσκλήσεις σας το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την Τρίτη 5 Μαρτίου.

Εξασφαλίστε έγκαιρα λοιπόν τις προσκλήσεις σας και ελάτε εσείς και η παρέα σας να διασκεδάσουμε,

Σας περιμένουμε.

ΥΠΟΨΗ:

Για ότι νεότερο προκύψει για την εκδήλωση εννοείτε θα υπάρξει ενημέρωση και από την επίσημη σελίδα μας.


ΣΧΗΣ ε.α ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

Γραμματέας ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής

Νεότερη Παλαιότερη