Σημαντική ανακοίνωση για τον τρόπο αποστολής της εφημερίδας της Ε.Α.Α.Σ. " ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ "


Σας ενημερώνουμε ότι, από τούδε και στο εξής, η εφημερίδα " ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ " θα αποστέλλεται στα Μέλη μας έντυπα ανά δίμηνο (ήτοι 6 ετησίως), ενώ θα συνεχίσει σε μηνιαία βάση σε ηλεκτρονική μορφή (ήτοι 12 ετησίως).

Η περικοπή αυτή γίνεται διότι τα ταχυδρομικά τέλη διπλασιάστηκαν και το ΔΣ έκρινε ότι το κόστος έκδοσης και αποστολής της εφημερίδας σε έντυπη μορφή είναι υπέρογκο και πέραν των οικονομικών μας δυνατοτήτων.  

Παρακαλούμε τους εν αποστρατεία συναδέλφους να εγγραφούν στην αποστολή της εφημερίδας με ηλεκτρονική μορφή (αποστολή σε προσωπικό email) αν θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι, εναλλακτικά μπορούν να ενημερώνονται για τα μηνιαία τεύχη της εφημερίδας από την ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Σ..

Τα Μέλη του Παραρτήματος που επιθυμούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν την εφημερίδα με διαφορετικό τρόπο, από αυτόν που είχαν επιλέξει έως τώρα (είτε ανά δίμηνο σε έντυπη μορφή, είτε μηνιαία στο προσωπικό τους email), να συμπληρώσουν την φόρμα που ακολουθεί στον παρακάτω σύνδεσμο, για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της Ε.Α.Α.Σ:


Σημείωση:
Για τη συμπλήρωση της φόρμας απαιτείται η δήλωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από το Μέλος.

Το Τοπικό Διοικητικό Συμβούλιο
Νεότερη Παλαιότερη