Υποβολή αιτήσεων εγγραφής, έκδοσης δελτίου ταυτότητας και έκδοσης Ε.Κ.Ε μελών οικογενείας


Σας γνωρίζουμε ότι, το Παράρτημα Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα Μέλη του και με γνώμονα τη διευκόλυνσή τους, καθώς και την ταχύτερη έκδοση των δελτίων από την Ε.Α.Α.Σ, ενεργοποιεί από τούδε και στο εξής, τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τις αιτήσεις εγγραφής μέλους και ενιαίων καρτών εισόδου των μελών οικογενείας (Ε.Κ.Ε).

Η αποστολή των αιτήσεων, καθώς και των συνυποβαλλόμενων απαιτούμενων δικαιολογητικών από το Μέλος, προϋποθέτει την ορθή υποβολή ώστε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε δυσχέρειες.

Τα Μέλη τα οποία δεν είναι εξοικειωμένα με την χρήση Η/Υ και δεν δύναται να αποστείλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους, εξακολουθούν να τα υποβάλλουν ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στη Γραμματεία του Παραρτήματος, αρκεί να προσέρχονται σε αυτήν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, για την αποφυγή άσκοπης μετακίνησης και λόγω έλλειψης δικαιολογητικών. Τα Μέλη που προσέρχονται στο Παράρτημα, καλό είναι να φέρουν τους κωδικούς TAXISNET, αλλά και τον αριθμό φακέλου ΜΤΣ σε περίπτωση που απαιτηθούν επιπλέον δικαιολογητικά.

Παρακαλούμε τα Μέλη του Παραρτήματος, αλλά και όσους επιθυμούν να εγγραφούν να διαβάσουν προσεκτικά τον οδηγό, σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, στο ΜΕΝΟΥ της ιστοσελίδας:



Το Τοπικό Διοικητικό Συμβούλιο
Ε.Α.Α.Σ. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής
Νεότερη Παλαιότερη