Ενημερωτικός οδηγός επί των συνταξιοδοτικών θεμάτων στρατιωτικού προσωπικού

1. Σας γνωρίζουμε, ότι το ΓΕΣ στο πλαίσιο της μέριμνας υπέρ του προσωπικού (στρατιωτικού και πολιτικού) το οποίο αποχωρεί από την ενεργό υπηρεσία, λόγω αποστρατείας ή λύσης της υπαλληλικής σχέσης, έχει προβεί στην λήψη σειράς πρωτοβουλιών, προς την κατεύθυνση της απλοποίησης των διαδικασιών σύνταξης και υποβολής της συνταξιοδοτικής αλληλογραφίας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο.

2. Ειδικότερα:

α. Έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο «army.gr» και συγκεκριμένα στη διαδρομή «Αρχική Σελίδα > Θέματα Προσωπικού > Στρ. - Πολ. Προσωπικό >Οικονομικά > Παροχές - Συντάξεις»:

(1) Ενημερωτικός οδηγός επί των συνταξιοδοτικών θεμάτων στρατιωτικού προσωπικού.

(2) Υποδείγματα του συνόλου των αιτήσεων και λοιπών εντύπων, που αφορούν στη συνταξιοδότηση, τη λήψη μερίσματος, εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος και λοιπών παροχών, για το Στρατιωτικό και το Πολιτικό προσωπικό, με οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή αυτών.

(3) Βίντεο όπου παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο της διαδικασίας συμπλήρωσης και αποστολής της συνταξιοδοτικής αλληλογραφίας, για το στρατιωτικό προσωπικό.

Νεότερη Παλαιότερη