Συναυλία για τα 50 Χρόνια Μουσικής Διαδρομής του Γιώργου Χατζηνάσιου – Διάθεση 50 Δωρεάν Προσκλήσεων από την ΕΑΑΣ-Θ

 

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, με αφορμή τα 50 χρόνια της μουσικής του διαδρομής συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Μουσική Αίσθηση».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 7 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο Θέατρο Κήπου. Τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης διευθύνει ο Γιάννης Πρωτόπαπας.

Τα αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου θα ερμηνεύσουν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Μαίρη Στεφανακίδη, η Ιωάννα Καρανίκα και ο Νικόλας Χρηστίδης. Σολίστ στο μπουζούκι ο Δημήτρης Σαββαΐδης ενώ η κόρη του συνθέτη Margo Nancyfor, ως guest solist, θα εκτελέσει με τον πατέρα της σε δύο πιάνα την τηλεοπτική σουίτα.

Θα ακουστούν οι κύκλοι τραγουδιών «Ενδέκατη Εντολή», «Έχει ο θεός», «Διαδρομή», «Άσπρο Μαύρο», «Λεύκωμα», «Συναξάρια», «Εικόνες», «Παιχνίδι για δύο», «Επίθεση αγάπης», «Άγγιγμα ψυχής», καθώς και μουσικές που ο συνθέτης έχει γράψει για τον κινηματογράφο.

Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης διαθέτει 50 δωρεάν προσκλήσεις στα Μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Επιθυμία για δωρεάν προσκλήσεις, παρακαλώ όπως ενημερώσετε τηλεφωνικά από σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου στο τηλέφωνο 2310276286 ή με αποστολή μηνύματος στο email: eaasthess@gmail.com.

Τις προσκλήσεις τα μέλη μπορούν και να τις παραλάβουν από τη Γραμματεία του Παραρτήματος  (Νικηφόρου Φωκά 1α, έναντι Λευκού Πύργου) αύριο Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και ώρες 09:00 έως και τις 14:00.

Χωρίς τηλεφωνική επιθυμία ή με αποστολή email για δωρεάν προσκλήσεις, μπορεί όποιος επιθυμεί αύριο να περάσει από το Παράρτημα και να παραλάβει και φυσικά θα του δοθούν στην περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες και δεν έχουν προκρατηθεί με τους παραπάνω 2 τρόπους.

 

Με εκτίμηση

ΤΣ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης
Νεότερη Παλαιότερη