Διαδικασία Εγγραφής στην Ιστοσελίδα του Παραρτήματος

Σας ενημερώνουμε ότι, η ιστοσελίδα του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, διαθέτει πλέον τη δυνατότητα αποστολής ενημερώσεων για κάθε νέα δημοσίευση ή ανάρτηση, στα Μέλη που επιθυμούν να τις λαμβάνουν ηλεκτρονικά στο email τους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. Στο πεδίο "NEWSLETTER" της ιστοσελίδας, καταχωρήστε το email σας και κάντε "κλικ" στο κουμπί "Εγγραφή".

2. Μετά την καταχώρηση μεταβείτε στα εισερχόμενα του email σας και εγκρίνετε την αποστολή ενημερώσεων κάνοντας "κλικ" στο email που λάβατε από το follow.it, στο κουμπί "click here to confirm" (παράδειγμα).

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

3. Εάν ΔΕΝ λαμβάνετε το email έγκρισης από το follow.it, ελέγξτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα του email σας ή για κάποιο ορθογραφικό λάθος στην ηλεκτρονική διεύθυνση που πληκτρολογήσατε στο πεδίο εγγραφής, εάν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε το email έγκρισης, ελέγξτε το διαθέσιμο χώρο των email σας εάν είναι πλήρης. Επαναλάβετε τη διαδικασία από την αρχή της παραγράφου 1, εάν τίποτε από τα παραπάνω δεν λειτουργεί.

4. Εάν μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής ΔΕΝ επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή, μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα https://follow.it/.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ


Νεότερη Παλαιότερη