Εκδρομή στις Αιγές και στη Μονή Τιμίου Προδρόμου Βέροιας, Σάββατο 17 Ιουνίου-Δήλωση συμμετοχής


Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σωματείου «Φίλοι Μνημείων Θεσσαλονίκης»

Το Σωματείο μας διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του επίσκεψη  στις Αιγές, τη βασιλική μητρόπολη των Μακεδόνων, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023.


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει αναχώρηση στις 8:30 από το άγαλμα του Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους για τις Αιγές, όπου θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο νέο Κεντρικό Μουσειακό Κτήριο, το οποίο εντάσσεται στο Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Βεροίας, περίπου 12 χιλιόμετρα από τη Βέροια, δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα, στους πρόποδες των Πιερίων.  Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στη Βέροια, όπου θα υπάρχει δυνατότητα για φαγητό ή για περίπατο στην πόλη.  Αναχώρηση στις 17: 00 περίπου από την Βέροια. 


Το εισιτήριο για τη μετάβαση, την ξενάγηση, τα ακουστικά και την επιστροφή μας είναι 20€. Θα το καταβάλετε στον ταμία μας μέσα στο λεωφορείο. Επιπλέον επιβάρυνση για κάθε άτομο:  το εισιτήριο εισόδου στο κεντρικό  μουσειακό κτήριο: 8€. Ισχύουν  τα μειωμένα και τα ελευθέρας.


Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής μας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με τον αριθμό των ατόμων που θα είναι μαζί σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση filoimnimion@gmail.com , υπόψη κ. Ευγενίας Δανιηλίδου μέχρι τη Δευτέρα 12-6-2022. Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες: Ευγενία Δανιηλίδου, 6937215699, Θάλεια Καλογήρου, 6977326667.

Θα χαρούμε πολύ να ξανανταμώσουμε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές!


Ο Πρόεδρος

 

Νίκος Αλευρόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη