Eπετηρίδες Mοριοδότησης Aιτούντων Παραθερισμού, στα ΚΑΑΥ Έτους 2023

 


Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων παραθερισμού σε ΚΑΑΥ από τα Μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης για το έτος 2023, κοινοποιούμε  τις επετηρίδες μοριοδότησης των αιτούντων ανά ΚΑΑΥ (ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ-ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ), κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης (από τα περισσότερα προς τα λιγότερα μόρια).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραπάνω πίνακες, αφορούν ΜΟΝΟ τη μοριοδότηση κι όχι τους παραθερισμούς, καθώς η ικανοποίηση ή (διαζ) μή της αιτήσεως παραθερισμού,  εξαρτάται από πολλαπλούς παράγοντες (συνολικός αριθμός μορίων, προτεραιοποίηση επιθυμίας των σειρών  παραθερισμού, διαθέσιμες θέσεις ανά παραθεριστική περίοδο για την Γενική και Ειδική Κατηγορία κλπ.).

Υποβολή ενστάσεων επί της μοριοδότησης, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail) kaayeaasthess@gmail.com, από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 μέχρι και την Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2023.

Παρακαλούνται τα Μέλη να ανατρέξουν στον αντίστοιχο πίνακα, σύμφωνα με το ΚΑΑΥ το οποίο έχουν δηλώσει στην αίτηση παραθερισμού τους, δηλαδή αν το Μέλος έχει αιτηθεί παραθερισμό στο ΚΑΑΥ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ, θα πρέπει να ανατρέξει για ενημέρωση στην επετηρίδα μοριοδότησης του αντίστοιχου ΚΑΑΥ. 

Μετά την εξέταση των ενστάσεων, από την Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023, θα ξεκινήσει η διαδικασία καταρτισμού των Πινάκων Παραθερισμού για κάθε ΚΑΑΥ, ο οποίος και θα κοινοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023.

Για να δείτε τους πίνακες μοριοδότησης:




Νεότερη Παλαιότερη