Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Παραθερισμού στα ΚΑΑΥ Έτους 2023

1. Ανακοινώνουμε στα Μέλη του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ Θεσσαλονίκης, ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ Περιοχής Ευθύνης Γ΄ΣΣ (Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ-ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ-ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ), ξεκινά σήμερα, Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 και θα ολοκληρωθεί μέχρο την Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2023.

2. Καθ’ όλη τη διάρκεια παραλαβής των αιτήσεων παραθερισμού και προς διευκόλυνση των μελών του, το Παράρτημα θα εξυπηρετεί το κοινό όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα εως Παρασκευή, από 09:00 εως 13:30).

3. Οι τρόποι υποβολής των αιτήσεων, έχουν ως εξής:

 α. Ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: «kaayeaasthess@gmail.com»

 β. Ταχυδρομικά, στην διεύθυνση «Νικηφόρου Φωκά 1Α, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54621»(Δεκτές θα γίνονται αιτήσεις με σφραγίδα ταχυδρομείου, έως και Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2023).

 γ. Αυτοπροσώπως στα γραφεία του Παραρτήματος.

 δ. Μέσω αντιπροσώπου, με την προσκόμιση εξουσιοδότησης από το gov.gr ή θεωρημένης από ΚΕΠ.

4. Λόγω του περιορισμένου χρονικού περιθωρίου υποβολής των αιτήσεων, παρακαλούνται τα Μέλη του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ Θεσσαλονίκης, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την πληρότητα των αιτήσεων και των απαιτούμενων κατά περίπτωση δικαιολογητικών.

5. Κατά τη διάρκεια της περιόδου υποβολής των αιτήσεων παραθερισμού και λόγω του μεγάλου όγκου εργασίας, το Παράρτημα θα διεκπεραιώνει κατά προτεραιότητα τις αιτήσεις που αφορούν στον παραθερισμό σε ΚΑΑΥ και της επιδότησης παραθερισμού τέκνων σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, των οποίων η χρονική περίοδος υποβολής, συμπίπτει με αυτή των ΚΑΑΥ.

6. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να καλείτε την Γραμματεία του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Θεσσαλονίκης στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 2310276286 και 2311825642.


 1. ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΚΟΥ Ε.Α.pdf

 2. ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΟΡΦΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.pdf

 3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.pdf

 4. ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ.pdf

 5. ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ.pdf


-Ο-
Πρόεδρος
Ηλίας Κωστόπουλος
Υπτγος ε.α

Νεότερη Παλαιότερη